Verdeler BERG Toys

Wij zijn verdeler van het Nederlandse merk BERG Toys die Go Karts en trampolines produceert. Dit merk is reeds meer dan een kwart eeuw de nummer 1 in kwalitatief buitenspeelgoed.

In onze toonzaal staan steeds enkele modellen Go Karts, maar ook andere modellen zijn vaak snel leverbaar.

Wil je meer info kom zeker eens langs of bezoek de website van Berg Toys (www.bergtoys.com).

Catrysse Berg Toys Go-Karts en Trampolines

GO Karts

Catrysse Berg Trampolines

Deze Nederlandse markleider heeft reeds meer dan twintig jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van Go Karts. Hierdoor is duurzaamheid één van de belangrijkste kenmerken van de producten. Een BERG staat garant voor jarenlang speelplezier.

Reserveonderdelen van een BERG kunnen steeds tot 5 jaar na aankoop besteld worden, Zo staat BERG Toys in voor vele jaren speelplezier.

Het volledige assortiment van BERG Toys kan u terugvinden op hun website (www.bergtoys.com).

BERG Toys biedt naast de GO Karts ook een ruime keuze aan buitentrampolines. Trampolinespringen is leuk en gezond! Het verlaagt stress, verbeterd de bloedsomloop en helpt de conditie te verbeteren.

Daarnaast is veiligheid heel belangrijk. BERG Toys laat haar trampolines zowel door TüV als door AIB Vincotte keuren en gaat zelf nog verder dan wat de Europese richtlijnen voorschrijven.

BERG Trampolines zijn van uitstekende kwaliteit. Een investering in een trampoline met hoge kwaliteit garandeert jarenlang, onbezorgd springplezier. Zo biedt BERG Toys maar liefst 5 jaar garantie op de meeste frames en 2 jaar op de meeste onderdelen. Bovendien levert BERG 5 jaar gegarandeerd onderdelen na.