Deutz, Same en Tym Tractoren

Catrysse NV is verdeler van SAME DEUTZ-FAHR dat één van de marktleiders is van tractoren en landbouwmachines. Het merk heeft een hoge reputatie op gebied van kwaliteit.

Verder zijn wij immers verdeler van de merken SAME & LAMBORGHINI, beiden lid van de SDF Group. Sinds enkele jaren behoren de TYM tractoren tot ons aanbod door de interessante prijs-kwaliteit. Dit segment wordt aangeboden bij interesse naar een landbouwvoertuig met een lagere pk-klasse.

Welk type tractor, verreiker of ander landbouwvoertuig u ook nodig heeft, er is steeds een passende oplossing voorradig.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte!

Catrysse Deutz Same Tym Tractoren
Deutz-Fahr Tractoren

Deutz-Fahr Tractoren

Lamborghini Tractoren

Lamborghini Tractoren

Same Tractoren

Same Tractoren

Tyme Tractoren

Tyme Tractoren

Landbouwmachines

Wij verkopen niet alleen tractoren. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor alle landbouwmachines en onderdelen.

Nood aan een landbouwmachine voor veeteelt, voor irrigatie, voor bemesting, voor grondbewerking, voor gewasbescherming en -verzorging, voor het zaaien en planten of voor het oogsten van gewassen?

Wij bieden u de beste oplossing aan een interessante prijs-kwaliteitverhouding.

Wij zijn de trotse verdeler van gerenommeerde merken zoals Herculano, Pronar, Lemken, Joskin, Steeno, Maschio, Delvano en Avant.

Catrysse Landbouwmachines

Service - Onderhoud & Herstellingen

Catrysse Service Landbouwmachines

Aan ons grote aanbod van landbouwmachines is een prima service-na-verkoop verbonden. Ons team staat steeds klaar om nieuwe of bestaande machines aan te passen, te onderhouden en/of te herstellen. We zijn trots op ons vakmanschap en daarom maakt deze service integraal deel uit van onze activiteiten.

Met al uw tractoren en landbouwmachines kan u bij ons terecht voor het onderhoud en eventuele herstellingen. Ons gepassioneerd en geschoold team blijft via talrijke bijscholingen op de hoogte van de laatste technologieën. Ons atelier is professioneel en modern uitgerust om uw probleem met de hoogste urgentie op te lossen. Met onze servicewagens komen wij ter plaatse om depannages zo spoedig mogelijk uit te voeren.

Met onze recente diagnose-tablet achterhalen we zelfs het kleinste probleem. Deze tablet laat zich vlot verbinden met uw tractor en verklapt ons al zijn geheimen. Zo plukt u de vruchten van nieuwe technologieën.

Een probleem met de airconditioning in uw landbouwvoertuig? Wij herstellen snel deze luxe die niet meer weg te denken is uit de moderne landbouw.

Wilt u weten of uw tractor nog steeds zijn vereiste pk’s hanteert? Kom langs en we leggen uw tractor aan onze testbank. Zo weet u dat meteen.

Een onderdeel nodig voor uw landbouwvoertuig? De kans is groot dat wij dit op voorraad hebben in ons uitgebreide magazijn. Is het toch niet voorradig, dan bestellen we dit voor u en met een beetje geluk ligt het de volgende dag al klaar voor afhaling.

Wist u trouwens dat u uw onderdelen zelf kan uitzoeken via onze leverancier Kramp?