Tuin- & Tuinbouwmachines

Of het nu gaat om de grotere tuinbouwmachines of een 'gewone' grasmachine, NV Catrysse biedt u een uitgebreide keuze in diverse merken geschikt voor zowel de particuliere- als voor de professionele gebruiker.

Als u denkt aan een machine voor de tuin denkt u waarschijnlijk eerst en vooral aan een grasmachine. Maar ook voor alle andere tuingereedschappen kan u een beroep doen op ons: kettingzagen, bladblazers, kantensnijders, versnipperaars, verticuleermachines, heggensnoeiers, bosmaaiers, ...

Voor al deze machines bieden wij ook technische bijstand.

Op deze pagina bieden wij U een overzicht van onze merken aan.

Door onze ervaring helpen wij u graag om het meest geschikte gereedschap te zoeken voor uw tuin of beroep, aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor prijzen en meer informatie.

Door de centrale ligging is NV Catrysse eenvoudig te bereiken uit Zonnebeke, Langemark, Menen, Heuvelland of Poperinge.

Catrysse Tuin- & Tuinbouwmachines

STIGA Grasmachines

Wij verdelen heel wat verschillende merken, maar zijn vooral gekend als verdeler van STIGA grasmaaiers.

Van tuintractoren tot zero-turn zitmaaiers, bij STIGA vindt u de juiste machine voor al uw maai-behoeften.

Stiga Robotmaaiers

Robotmaaiers

Maaien kan hard werk zijn, dus waarom zou u het zelf doen? Laat een STIGA robotmaaier uw tuin beheren. Uitgerust met hoogwaardige messen.

Stiga Grasmaaiers

Grasmaaiers

Voor traditionele tuiniers zijn de betrouwbare en robuuste STIGA gazonmaaiers de ideale hulp. Kies uit een ruim aanbod accu- en benzine- of elektrische maaiers.

Stiga Frontmaaiers

Frontmaaiers

Bomen, stenen, bloemperken - met de STIGA frontmaaiers pakt u elke situatie gecontroleerd en comfortabel aan.

Stiga Tuintractoren

Tuintractoren

STIGA tuintractoren rijden moeiteloos door bochten en over kleine stenen - u hoeft alleen maar achterover te leunen en van de rit te genieten.

Stiga Zero Turn zitmaaiers

Zero Turn zitmaaiers

Tem uw wilde tuin met een STIGA zero-turn zitmaaier. Deze krachtige, robuuste machine pakt uw ruwe en ruige gazon met gemak aan.

Stiga Axiaalmaaier

Axiaalmaaier

De axiaalmaaiers van STIGA zijn de technologisch meest geavanceerde zitoplossing die ooit ontwikkeld werd voor grote, complexe tuinen.